25 серпня
Акція проти забудови парку на 5 ст. фонтану в Одесі

Запрошуємо небайдужих одеситів на акцію біля воріт незаконної забудови на Фонтанській дорозі, 25! Акцію проведуть активісти Одеського осередку ВГО "Сокіл" спільно з ВО "Свобода".

Наша мета ‒ привернути увагу одеситів до проблеми нахабних забудов зі знищенням паркових зон в нашому місті, зокрема на території "Детской деревни АСТР", де вже вирито котлован першого багатоповерхового будинку. Мітинг і перформанс за участі небайдужих громадян покаже корумпованій владі, що одесити не терпітимуть такого зухвалого нехтування своєю думкою і готові відстоювати своє право на чисте повітря й зелену зону. Одеса має знати й бачити, хто і як проводить "дерибан" нашого міста, отримуючи прибутки з наших суспільних територій.

Нагадаємо, що з 4 га паркової зони "Детской деревни АСТР" частина вже знищена заради багатоповерхового житлового комплексу "Акрополь", а її залишки в найближчому майбутньому планують також ліквідувати. Цю територію незаконно було позбавлено статусу паркової зони загального користування і передано під будівництво компанії "Гефест", яка є близькою до міського голови Г. Труханова. При цьому міська рада допустила порушення у процедурі надання дозволу на забудову й не провела громадських слухань із цього приводу.

Підтримайте нашу ініціативу захистити чергову паркову зону від знищення! Парк для людей ‒ майбутнє для дітей!

Посилання на подію у мережі Facebook: facebook.com