29 вересня 2011
Збір коштів на лікування Артура Кравченка завершено

Шановні побратими!

Миколаївський осередок "Сокола" від щирого серця дякує вам за моральну й матеріальну підтримку, надану вами в період обстеження та лікування Артура Кравченка, який отримав значні фізичні ушкодження під час сутички з "Беркутом" в Умані.

Завдяки вам ми змогли забезпечити його всім необхідним під час перебування в лікарні. Коли медики обласної лікарні, котрі після візиту міліціянтів впродовж тижня саботували лікування хлопця, серед вихідних буквально вигнали Артура, ми звернулися до приватного лікаря. Завдяки вашим пожертвам змогли провести обстеження його хребта на сучасному обладнанні та надати йому якісну медикаментозну підтримку.

На разі стан здоров'я Артура хоч і далекий від ідеального, та відносно стабільний. Значних ушкоджень хребта не виявлено. Зараз триває лікування забоїв та дисторсії під наглядом чудового лікаря.

Щиро дякуємо побратимам, котрі не лишились осторонь цієї проблеми!

Заступник голови Миколаївської обласної організації ВО "Свобода" з питань молодіжної політики, голова Миколаївського обласного "Сокола" Демид Губський